Emniyet Müdürü Baş'a Bodrum'dan sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Başa Bodrumdan sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 12:58

Emniyet Müdürü Baş'a Bodrum'dan sürpriz ziyaret

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Milas ve Bodrum ilçelerinde 15 yıl görev yaptıktan sonra Yüksekova İlçe  Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Haluk Baş'a, sivil toplum örgütü ve iş dünyası temsilcileri ile meslektaşları sürpriz ziyarette bulundu.

Milas-Bodrum Havalimanı'nda 13 yıl emniyet müdürlüğü yaptıktan sonra 2015-2017 yılları arasında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ve ardından iki ay önce Yüksekova Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan evli ve iki çocuk babası 47 yaşındaki Haluk Baş'a, Bodrumlu sevenleri ve mesai arkadaşları sürpriz yaptı. Bodrum'dan Yüksekova'ya giden bir grup, Haluk Baş'ı ziyaret etti.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, ziyaretin kendisini duygulandırdığını söyledi. Baş, "Türkiye'nin her noktası her köşesinde seve seve görevimizi yapıyoruz. Bulunduğum kentlerde çok iyi dostluklar, arkadaşlıklar kurdum. Toplum adına çok iyi işler yaptık. Yaklaşık 15 yıl görev yaptığım Bodrum'dan beni ziyarete gelen değerli meslektaşlarım ve sivil topum örgütü temsilcilerine teşekkür ederim. Bana hayatımın en güzel anlarından birini yaşattılar. Sevilmek, sayılmak gerçekten çok önemli ve değerli" dedi.

Baş'ı ziyaret eden Bodrumlu heyet, daha sonra Hakkari İl Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu'nu ve bölgede görev yapan emniyet teşkilatı personelini de ziyaret ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!