Emma Watson 'Güzel ve Çirkin'de rol alacak

Güncelleme Tarihi:

Emma Watson Güzel ve Çirkinde rol alacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 01:13

Emma Watson Facebook'ta bir mesaj yayınlayarak, Disney'in yeni prensesi olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Emma Watson Hollywood’un en iyi çocuk oyuncularındandı. Zamanla bir çocuk oyuncudan nasıl bir kadın hakları aktivistine dönüşülür hepimize gösterdi. Birlikte büyüdüğü jenerasyonuna rol model olan genç yıldız, teknoloji çağının çocuklarının da dünyasına girmeye hazırlanıyor. Watson Disney’in canlı çekmeyi planladığı ‘Güzel ve Çirkin’ masalında Belle rolünü üstlenecek.

Emma Watson Güzel ve Çirkinde rol alacak

Emma Watson Facebook sayfasında, “En sonunda size söyleyebilirim… Disney’in live-action türünde çekeceği filmi ‘Güzel ve Çirkin’de Belle rolünü oynayacağım. Bu masalın büyüme çağımda büyük etkisi vardı. 'Be Our Guest' adlı parçada dans edip, 'Something There'i söyleyecek olmak bana gerçeküstü geliyor. İçimdeki 6 yaşındaki Emma mutluluktan havalara uçuyor. Şan derslerine başlamanın vakti geldi. İzleyeceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyorum. Emma xx” mesajını yazarak olayı duyurdu.

Haberin Devamı

Harry Potter serisinde oynadığı Hermione Granger rolüyle yükselen Emma Watson sonrasında Marilyn ile Bir Hafta, Saksı Olmanın Faydaları, Pırıltılı Hayatlar, Buraya Kadar ve Nuh filmlerinde yan rollerde yer almıştı. Watson ‘Güzel ve Çirkin’de, Harry Potter’ın ardından ilk kez başrol olarak karşımıza çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!