Emlak’ta dev buluşma

Güncelleme Tarihi:

Emlak’ta dev buluşma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2013 01:40

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından desteklenen Emlak Fuarı 28 milyar liralık emlak pazarının oyuncularını biraraya getirecek.

Haberin Devamı

5-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda 150 proje tanıtılacak. Fuarın tanıtım toplantısına katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, 2012 yılında yüzde 14 büyüyen ve 28.1 milyar TL’lik pazar büyüklüğüne ulaşan emlak sektörünün gelecek yıllarda da gelişimini sürdüreceğini söyledi.

Türkiye’nin 2023 yılına kadar 7,5 milyon konut üretme ihtiyacı olduğunu belirten Şahin, “Bugüne kadar 500 bine yakın konut üreten TOKİ, 2023 yılına kadar 1 milyon konuta ulaşmayı hedefliyor” dedi.

Fuarın 20 bin metrekare alanda gerçekleşeceğini söyleyen CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, önümüzdeki yıl bunu 40 bin metrekareye çıkaracaklarını dile getirdi. Fuarda, nihai tüketiciler ve yatırımcıların yanında yabancı grupların da katılacağını söyleyen Erem, Türki Cumhuriyetleri, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Kuveyt gibi ülkelerden ziyaretçiler beklediklerini ifade etti. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve yaklaşık 120 milyon dolarlık konut satışı yapılan fuara bu yıl katılacaklar arasında Soyak Evostar, Metropol İstanbul, Güneşli Park, Referans İstanbul ve Avrupa Konutları da bulunuyor.

Haberin Devamı

Satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!