Emlak kralı oldu

Ünlü ressam İsmail Acar, Fransa’nın Bordeaux şehrine 25-30 kilometre uzaklıkta, üzüm bağlarının içinde bir şato satın almıştı.

Haberin Devamı

Öğrendiğim kadarıyla Acar şimdi de son yıllarda değeri artan Balat’tan evler almaya başlamış. Yan yana iki bina alan Acar, emlak şirketi bile kurmuş. Şirketin başına yeğenini getiren Acar, kötü durumdaki evleri ucuz fiyata alıp restore ettikten sonra iyi fiyata satacakmış.

Şimdi reklamlar

Ivana Sert, iki hafta önce Nişantaş’ında kendi adıyla bir mağaza açmıştı. Sert’in Teşvikiye-Taksim dolmuş duraklarının kalkmasına sebep olduğu mağazasında işler umduğu gibi gitmiyormuş. Sert, şu sıralar reklamını yapmak için gece gündüz elinde mağazasının torbası ile geziyor, bir yandan da vitrin mankenleri arasında gazetecilere poz veriyormuş.

Mor Çatı’ya anlamlı destek

Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çeken Capitol, Mor Çatı için çok anlamlı bir projeye imza attı. Nilüfer ve Kenan Doğulu’nun kendi sözleri ve imzalarının bulunduğu tişörtler, geliri Mor Çatı’ya aktarılmak üzere satışa sunuldu. Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın 20. yılı adına düzenlenen bu tür projeler, sürpriz ünlülerin katılımıyla yıl boyu devam edecek.

Haberin Devamı

D&R Live’ın konuğu

Loreena McKennitt, 27 Mart Pazar günü, D&R Live kapsamında hayranlarıyla buluşacak. Dünya starı, Türkiye ziyaretini  son albümü “The Wind That Shakes The Barley”in Avrupa tanıtımı kapsamında gerçekleştirecek. Sanatçı, 16.00-18.00 saatleri arasında D&R Beyoğlu Mağazası’nda hayranlarıyla buluşarak albümlerini imzalayacak.

Alzheimer Kongresi’nde buluştular

Türkiye’nin ilk Ulusal Alzheimer Kongresi, Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Emre’nin ev sahipliğinde Grand Cevahir Otel’de düzenlendi. Kongreye, Amerika ve Avrupa’da çeşitli üniversitelerde hastalıkla ilgili araştırmalar yapan isimler katıldı. Türkiye Alzheimer Derneği Basın Sorumlusu Şule Argüder, yakında, Şişli’de ‘Alzheimer Gündüz Bakımevi’ni açacaklarını müjdeledi. Etkinliğe Avrupa Orkestrası’nın konseri renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları