Emenike Gaziantep maçında olmayacak

Güncelleme Tarihi:

Emenike Gaziantep maçında olmayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2011 18:26

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Sahamızda Gaziantepspor ile çok zorlu bir müsabaka oynayacağız” dedi.

Yücel İldiz, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, cumartesi günkü Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerde kampa girdiklerini söyledi.

Gaziantepspor karşısında sakatlıkları devam eden Kerim, Şenol, Tozo, Muhammet Hanefi ve Emenike'nin oynayamayacağını ifade eden İldiz, şöyle konuştu: “Her hafta maçlara 3 puan için çıkıyor ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sahamızda Gaziantepspor ile çok zorlu bir müsabaka oynayacağız. Bu maça 3 puan için çıkacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık, rakibimiz güçlü ve kaliteli. Biz de sahamızda iyi oynayan bir takımız. Taraftarımıza güzel futbol izlettireceğimizi umuyorum. Artık ligin sonuna yaklaşıyoruz. Çok önemli maçlarımız olacak. Ligi en iyi yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar şehrimizi nasıl temsil ettiysek, bundan sonra da şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek, sahada her zaman beklenen Kardemir Karabükspor'u göstermeye çalışacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!