Emel Sayın için stüdyoya koştular

Güncelleme Tarihi:

Emel Sayın için stüdyoya koştular
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2006 00:00

Osman Yağmurdereli'nin sunduğu "Hey Gidi Günler" programına konuk olan Emel Sayın, program boyunca dostlarını ağırladı. Yıldızlar geçidine dönüşen programa, Coşkun Sabah, Şener Şen, organizatör Mustafa Oğuz, Erol Evgin, Doğa Rutkay, Nuray Hafiftaş, Çlik, Nadide Sultan, Metin Özülkü, ilk eşi İsmet Kasapoğlu, Cüneyt Arkın ve Engin Çağlar katıldı.

Haberin Devamı

 

Hayat hikayesini izleyip duygulanan Emel Sayın,  karşısında Coşkun Sabah’ı görünce çok heyecanlandı.

/images/100/0x0/55eaae98f018fbb8f88ffd94

Çekimler sırasında Emel Sayın ve Şener Şen uzun uzun sarılıp, seyirciler tarafından alkışlandılar. Şener Şen, Emel Sayın’a hiç kimsenin hayır demediğini, diyemeyeceğini anlattı. Emel Sayın Mustafa Oğuz’u görünce osman yağmurdereli’yi öptü ve “bana bütün sevdiklerimi getiriyorsun” diyerek teşekkür etti. Kendilerini “Emel Sayın kulübü üyeleri” diye adlandıran üçlünün sonuncusu Erol Evgin, sahneye "İşte öyle bir şey" adlı şarkıyla çıktı.

Reklam dönüşü Emel Sayın erkeklerin arasına oturunca Osman Yağmurdereli kıskandı ve yanlarına gitti. “Sen bunların hangisinden memnunsun" diye sordu. Emel Sayın "bir anne gibi hepsini çok seviyorum gerçek dostlarım” diye cevap verdi.

Emel Sayın için stüdyoya koştular
 

Haberin Devamı
Osman Yağmurdereli “Benim gençliğim seninle geçti. Nerelerde çalıştığını bilirim" dedi ve saymaya başladı. "Ben sana aşıktım ama şimdi dostuz” dediğinde Emel Sayın kalktı ve onu öptü. Emel Sayın haytta en çok kimleri seviyorsun sorusuna “ Annem, kardeşlerim ve yeğenlerim” diye cevap verdi. Hepsini karşısında görünce çok şaşırdı. Emel sayın “yeğenim nergis evlenirse ben bu işi bırakırım” dedi.  

Emel Sayın için stüdyoya koştular

Emel Sayın ilk kocası İsmet Kasapoğlu röportajında “Kendisine her şeyin en iyisini diliyorum. Herhangi bir kusurum olduysa özür dilerim” sözlerini duyunca ağladı. “Şu anda evli yanlış konuşmak istemiyorum ama o benim ilk aşkımdır. Ona ailesiyle, çocuğuyla mutluluklar dilerim” dedi.  Bu konu konuşulduğu sürece hep ağladı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!