Emektar hemşirelere 20'inci yıl plaketi

Güncelleme Tarihi:

Emektar hemşirelere 20inci yıl plaketi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 12:15

Emektar hemşirelere 20'inci yıl plaketi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)-SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde çalışan ve görevde 20'ınci yıllarını dolduran hemşirelere plaket verildi.
Tıp Fakültesi ek derslik binası konferans salonunda gerçekleştirilen törene CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gülseren Karabey ve hastanede çalışan hemşireler katıldı.
Programın açış konuşmasını yapan Hemşireler Komitesi Başkanı Ayşe Türköz, "Mesleğini canla başla sürdüren ve bir nebze de olsa hemşirelerimize nefes aldırmak adına yaptığımız bu programa katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Prof. Dr. Ahmet Yılmaz'a teşekkür ediyorum. 15 kişilik sosyal komite yönetim kurulunun hazırladığı törene katılan ve komitede emeği geçen hemşire arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ise, "Hemşirelerin sağlığa ve insanlara vermiş olduğu katkıları aşikârdır. Hemşireler olmaz ise sağlık alanında ciddi bir eksiklik doğar. Doktor, hemşire, personel ayrımı yapmak hoş değildir. Önemli olan ekip çalışmasıdır. Birbirini destekleyen, birbirine katkı veren ekiplerin başarısı kaçınılmazdır. Aksi takdirde bir başarıdan söz edemeyiz. İnsanlarımıza en güzel sağlık hizmeti sunan siz hemşire arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." dedi.
Program sonunda protokol üyeleri, mesleklerinde 20'inci yılını geçiren hemşirelere plaketlerini verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!