Emeklilere güzel haber! Promosyon ödemeleri bir ay erkene çekildi!

Güncelleme Tarihi:

Emeklilere güzel haber Promosyon ödemeleri bir ay erkene çekildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 14:36

Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Süleyman Türetken yaptığı açıklamada "Emeklilerimizin promosyon ödemeleri daha önce açıklamış olduğumuz takvim çerçevesinde devam etmekle birlikte Mayıs ayında ödenecek promosyonlar da 1 ay öne çekilerek Nisan ayında tamamlanacaktır." dedi.

Haberin Devamı

Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Süleyman Türetken, her kesimin ve herkesin bankası olma hedefi ile en büyük proje  firmalardan en küçük işletmelere, öğrenciden emekliye kadar tüm bireylere, tarım başta olmak üzere tüm sektörlere finansman ve diğer  bankacılık hizmetlerini en etkin şekilde sunma gayretinde olduklarını  belirtti.

Türetken “Emeklilerimize yönelik promosyon uygulamasında öncü  olarak 4,7 milyon emekli müşterimizden hali hazırda 2,6 milyonuna  yaklaşık 1 milyar TL tutarında promosyon ödemesini gerçekleştirdik. Emeklilerimizin promosyon ödemeleri daha önce açıklamış olduğumuz takvim çerçevesinde devam etmekle birlikte Mayıs ayında ödenecek promosyonlar da 1 ay öne çekilerek Nisan ayında tamamlanacaktır. Emekli müşterilerimizden sadece taahhütname alınmakta, herhangi bir ürün koşulu istenmemektedir. Taahhütnamelerin şubelerimizin yanı sıra

Haberin Devamı

ATM, internet şube, müşteri iletişim merkezi ve SMS ile de alınabilmesi ile uygulama hızımızı da artırmış durumdayız. Emeklilerimize ödeyeceğimiz promosyon ödemeleri 2 milyar TL tutarına ulaşacak olup, 2016 yılı karımızın yaklaşık 3’te biri bu ödemeler için kullanılmış olacak” dedi.

BAKMADAN GEÇME!