Emekli polisler, Başkan Ertürk’ü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Emekli polisler, Başkan Ertürk’ü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2018 16:42

Emekli polisler, Başkan Ertürk’ü ziyaret etti

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, polisliğin kutsal bir görev olduğunu ifade ederek, “Sizler bizlerin huzuru, canı, namusu ve ülkemizin bekası için gece gündüz demeden gözünüzü dahi kırpmadan görev yapmış değerli büyüklerimizsiniz" dedi. 
Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Başkan Ertürk'ü ziyaret etti. Ertürk, emekli polislere Kahramankazan'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
ERTÜRK'E PLAKET
Başkan Ertürk, polisliğin kutsal, ancak zor bir görev olduğunu belirterek, "Sizler bizlerin huzuru, canı, namusu ve ülkemizin bekası için gece gündüz demeden gözünüzü dahi kırpmadan görev yapmış değerli büyüklerimizsiniz. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Değerli hizmetlerinizden dolayı Kahramankazan halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri de, Başkan Ertürk'ün, emekli polislerin ve polis teşkilatının sürekli olarak yanında olduğunu belirterek, plaket takdim etti. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!