Emekli öğretmenden tıbbi cihaz bağışı

Güncelleme Tarihi:

Emekli öğretmenden tıbbi cihaz bağışı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 10:39

Emekli öğretmenden tıbbi cihaz bağışı

Haberin Devamı

ÇİĞLİ Bölge Eğitim Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği’ni takip ve tedavi için sıkça ziyaret eden emekli öğretmen 77 yaşındaki Meliha Keten Özek, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti, hastaneye tıbbi cihaz bağışı yaparak gösterdi.

Emekli öğretmen Meliha Keten Özek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne, Göz Kliniği'nde kullanılmak üzere 2 skiaskopi cetvel, 1 ishihara renk körlüğü kitabı ile 1 fly test, Fizik Tedavi Kliniği'nde kullanılmak üzere 1 kas stimülatörü, Yenidoğan Kliniği için 1 yenidoğan işitme ve tarama cihazı, Kardiyoloji Kliniği'nde kullanılmak üzere 1 kalp tarama cihazı bağışladı. Ayrıca hasta taşıma amacı ile 14 tekerlekli sandalye kliniklerde kullanılmak üzere çalışanlara teslim edildi.

Bağışta bulunan emekli öğretmen Özek "Kardiyoloji Polikliniği’ne takip ve tedavi için çok sık geliyorum. Gerek Kardiyoloji Klinik çalışanlarından gerekse hastanenin diğer çalışan ve birimlerinden çok memnunum. Sizler sayesinde sağlıkla hayatımızı sürdürüyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız" dedi.

Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Metin Gencer "Saygıdeğer öğretmenim Meliha Keten Özek hanımefendinin hastanemize yapmış olduğu tıbbi cihazlar, kliniklerimizde hizmet vermeye başladı. Gönlü zengin öğretmenime bu duyarlı davranışı için çok teşekkür ederim" dedi.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. İlker Kızıloğlu da hastaneye yapılan bu anlamlı bağış için Meliha Keten Özek’e teşekkür plaketi verdi. Kızıloğlu "Hastanemize yapılan bu bağışı emekli bir öğretmenimizden kabul ediyor olmak beni çok duygulandırdı. Öğretmenlerimizin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı kendisine çok teşekkür eder, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!