Emaar Square Mall ‘da Bir Günümüz

Güncelleme Tarihi:

Emaar Square Mall ‘da Bir Günümüz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 14:37

Açıkçası Alışveriş Merkezlerine çocuklarla gitmeyi pek sevmeyen ancak çocuklarıyla hareket etmeye alışık ve bu şekilde yaşayan bir anne olarak, son dönemde bu kavramın şekil değiştirmiş olması beni çok rahatlatıyor ve mutlu ediyor.

Haberin Devamı

Geçenlerde çocuklarla biraz alışveriş yapalım diye düşündüğümüzde, Göztepe E-5 yolu üzerinde yeni açılan , içinde Akvaryum ve Fransız perakende zinciri Galeries Lafayette olduğunu duyduğum, EMAAR SQUARE MALL ‘a gidip hem merakımı gidermek hem de çocuklara söz verdiğimiz halde sadece Avrupa Yakasında bulunduğu için bir türlü gidemediğimiz Akvaryum’u deneyimletmek istedim.

Emaar Square Mall ‘da ilk durağımız, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi oldu. Emaar Akvaryum, 2 katlı yapılandırılmış ve oldukça geniş bir alana yayılmış. İçerideki her canlıya ise özel bilgilere yer verilmiş.

Sonrasında çocuklarla ücretsiz olarak Emaar Square Mall içinde bulunan Renkli Atölyeler Çocuk Etkinliği’ne katıldık. Burada Ada ve Aras benim için eğitmen ablalarla kolye ve bilezik tasarlarken biz de eşimle, dinlenme fırsatı bulduk. Dinlenme fırsatı bulduk diyorum çünkü cidden EMAAR çok büyük bir alana kurulmuş, katiyen sıkış sıkış insanların birbirine çarparak yürüyebileceği bir Yaşam Alanı değil, koridorlar ve mağazaların olduğu bölüm o kadar büyük ki, isteseniz de o sıkışıklık hissini yaşayamazsınız.

Haberin Devamı

Çocukların atölyesi sonrasında, dış alanda bulunan yeme içme katında bir şeyler atıştırırken, bu sırada akşam konser hazırlığında olan ekibi Ada ve Aras keyifle izledi. Alt kattaki. “Sokak Lezzetleri” standlarında, hem geleneksel tatlarımız hemde sokak satıcıları konsepti çok güzel ve keyifliydi ama tabii alışveriş sever bir kadın olarak, üst kattaki Galeries Lafayette ister istemez dikkatimi çekti. Bir süre hem çocuklarla rahatlıkla alışveriş alanında gezindik hemde aktiviteleri izledik.

Velhasıl, EMAAR SQUARE MALL cidden çok farklı, doğru mimarisi, hem çocuk aktiviteleri hem de bizler için sevilen markaları rahat ve konforlu şekilde dolaşabileceğimiz başarılı bir yaşam alanı…

Seve seve tavsiye etmekle birlikte, çocuklarla müdavimi olacağımız kesin...

 

 

Sponsorlu içerik

BAKMADAN GEÇME!