Elmalı, Antalyagücü'nü farklı yendi

Güncelleme Tarihi:

Elmalı, Antalyagücünü farklı yendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 14:28

Elmalı, Antalyagücü'nü farklı yendi

Haberin Devamı

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör 1'inci Grup'ta Elmalı Belediyespor, sahasında Antalyagücü Spor'u 6-2 yendi.

Antalya Süper Amatör 1'inci Grup'ta Elmalı Belediyespor ile Antalyagücü Spor maçı Elmalı Stadı'nda oynandı. Şevket Şimşek, Şafak Kalender, Alparslan Karataş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Elmalı Belediyespor sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Elmalı Belediyespor'un gollerini 13'üncü dakikada penaltıdan Ahmet Demir, 15 ve 45'inci dakikalarda Olkan Tural, 26 ve 29'uncu dakikalarda Muhammet Can Aydın ve 79'uncu dakikada Sercan Çeliker kaydetti. Antalyagücü Spor'un golleri ise 65'inci dakikada Berkay Durgun ve 77'nci dakikada Durmuş Demir attı.

HEDEF BAL

Elmalı Belediyespor Başkanı Yaşar Bayrak, "Futbolcular teknik heyet ve yönetim uyum içinde çalışarak, Belediye Başkanımız Ümit Öztekin'in destekleriyle bu başarıyı yakaladık. Elmalı halkının spora olan ilgisi ve Elmalı Belediyespor'a olan sevgisinden dolayı bizler de yönetim olarak taraftarımıza şampiyonluklar yaşatmak hedefindeyiz. Grubumuzda şampiyon olarak play-offa katılıp Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmayı planlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!