Elma şekerli, limonatalı İnsan Hakları Günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Elma şekerli, limonatalı İnsan Hakları Günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 15:01

- Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen "Çocuk Gözüyle İnsan Hakları" etkinliği kapsamında vatandaşlara elma şekeri, tatlı, kağıt helva, pamuk şekeri ve limonata dağıtıldı

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Muğla'da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinliklerle kutlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Sınırsızlık Meydanı'nda düzenlenen "Çocuk Gözüyle İnsan Hakları" etkinliğine öğrenciler ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kreş öğrencileri, taşıdıkları "Çocuk biziz gelecek biziz", "Bugünün çocukları yarının büyüğüdür", "Çocukluk hakkımız söke söke alırız", "Çocuk sevgisi kadar büyük sevgisi olamaz" yazılı pankartlarla vatandaşlardan alkış aldı.

Meydanda öğrenciler tarafından resimler yapıldı, etkinliğe katılan çocukların yüzleri palyaçolar tarafından boyandı ve balon dağıtıldı.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin verdiği konserin ardından konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında gençler ve çocukları bilgilendirmeyi amaçladıklarını anlatan Akkuzu, "Hiçbir çocuk çocuk yaşta evlendirilmesin, çocuk gelinler olmasın, çocuklar öldürülmesin, yaşasın. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bu konulara dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenledik" dedi.

Konuşmaların ardından oluşturulan stantlarda vatandaşlara elma şekeri, tatlı, kağıt helva, pamuk şekeri ve limonata dağıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!