Eller Gücü, Tekerlekli Sandalye Basketbol'da Süper Lig'de

Güncelleme Tarihi:

Eller Gücü, Tekerlekli Sandalye Basketbolda Süper Ligde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 10:44

Eller Gücü, Tekerlekli Sandalye Basketbol'da Süper Lig'de

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediyesi Eller Gücü Tekerlikli Sandalye Basketbol Takımı, büyük bir başarıya imza atıp, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele vermeye hak kazandı. Kulüp Başkanı Muhammet Göktaş, "Süper Lig Keçiören'e hayırlı olsun" dedi.
Eller Gücü'nün ikincilik kupasını aldığı maçı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da izledi. Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde 3 yıldır başarıyla mücadele veren Keçiören Belediyesi Eller Gücü, geçen yıl şampiyon olarak çıktığı Birinci Lig'den bu yıl ikincilik kupasını alarak Süper Lige çıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spo'rla Altındağ Spor Salonu'nda şampiyonluk maçında karşı karşıya gelen Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlikli Sandalye Basketbol Takımı'nı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da yalnız bırakmadı. 66-73 biten zorlu maçın ardından ikincilik kupasını sporcularla beraber kaldıran Başkan Ak, "Başarının önünde hiçbir engel yoktur. 3 yıldır önemli başarılara imza atan takımımız, başarının engel tanımadığını göstererek bize örnek oluyor. Hepsine azmi ve gayreti için tekrar teşekkür ediyorum" dedi, bir sonraki sezon için Eller Gücü'ne Süper Lig'e başarılar diledi. 
Sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Kulüp Başkanı Muhammed Göktaş ise "Başkanımız Mustafa Ak'a ve Keçiören Belediyesi'ne destekleri için müteşekkiriz. Onların destekleri sayesinde bu başarılara imza atıyoruz. Amacımız, en iyi olana dek mücadele etmek. Keçiören'in desteğine layık olabilmek için hep  birlikte daha çok çalışacağız. Süper Lig Keçiören'e hayırlı olsun" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!