Eller Gücü finale hazır

Güncelleme Tarihi:

Eller Gücü finale hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2017 16:49

Keçiören Belediyesi’nin sponsorluğunu üstlendiği Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 5-8 Ekim günleri arasında İskenderun’da düzenlenecek olan “Metin Alparslan Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye Kupası Finalleri” öncesinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Geçen sezon büyük bir başarı göstererek Süper Lige çıkan Keçiören Belediyesi Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 21 Kasım’da başlayacak Süper Lig öncesi ilk sınavını İskenderun’da verecek. Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, finallerde; ; Beşiktaş RMK Marine, Kardemir Karabük, İskenderun Engelliler, Çanakkale Boğaz Gücü, Engelsiz Gaziantep, Aydın Büyükşehir ve Dörtyol Engelliler takımları ile mücadele edecek.

KEÇİÖREN’İN GURURU OLDULAR

Başkan Ak, meclis kararıyla Belediye olarak Eller Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına sponsor olduklarını hatırlatıp, “Onlar da güzel bir mücadele sergileyerek, önemli başarılara imza atıyorlar. Süper Lige çıkarak bizlerin gururu oldular. Hem Türkiye Kupası Finalleri hem de Süper Ligde başarılar diliyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!