Elizabeth Taylor’ın evini satın aldı

International Hospital ve Tünel Residence’ın sahibi Said Haifawi, geçtiğimiz ay Londra’da 7 milyon sterlin ödeyerek bir ev satın aldı.

Haifawi’nin aldığı, Elizabeth Taylor-Richard Burton çiftinin evleri... 80’lere merdiven dayayan Said Bey, gençlik yıllarında hayranı olduğu menekşe gözlü yıldız Elizabeth Taylor’un yaşadığı iki katlı evi satın almak için iki yıldır müzayede ve emlakçılarda dolaşıp duruyormuş. Sonunda isteğine kavuşan Haifawi, geçtiğimiz hafta yeni evinin balkonunda otururken, Hollywood’un ünlü çiftinin birlikte yaşadığı evi görmeye gelen turistlerin şaşkın bakışlarına maruz kalmış.

Mehteranlı açılış
Carla Bruni ve Victoria Beckham gibi tanınmış isimlerin tercih ettiği dünyaca ünlü marka Hermes’in Türkiye’deki ilk mağazası, önceki gün Nişantaşı’nda açıldı. Ürün fiyatlarının 500 euro ile 30 bin euro arasında değiştiği mağazanın açılışına katılan mehteran takımı büyük ilgi gördü. Orkestra üyeleri, davette renkli görüntüler oluşturdu.

Yahşi parti
Cola Turka, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni filmi “Yahşi Batı”nın sponsoru oldu. Geçtiğimiz gün İstanbul Maslak Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen “Yahşi Batı Partisi”ne de Cem Yılmaz ve filmin oyuncu kadrosunun yanı sıra Ülker ve Cola Turka yöneticileri katıldı. şamdan Dergisi’nin ev sahipliği yaptığı partinin konukları arasında ayrıca cemiyet hayatının ünlü isimleri vardı. Davette konuklara kovboy şapkaları dağıtıldı.
“Yahşi Batı” filminin Cola Turka’nın “Çılgın Türk” imajı ile iyi örtüştüğünü belirten Yıldız Holding Pazarlama Genel Müdürü Tolga Sezer, “Bu birliktelik, klasik sponsorluklardan çok farklı bir çizgide. Cola Turka, Yahşi Batı’nın özünde ve hikayenin kalbinde yer alıyor” dedi.
Cem Yılmaz ise “Yahşi Batı filmini büyük zevkle çektik. Her şey muhteşemdi, karakterler de tam oturdu. İzleyici filmi çok büyük zevkle seyredip, kahkahaya boğulacak. Çekimlerde ata bindim ama ata binmeyi hiç sevmedim. At çok tehlikeli, bir daha asla binmem, inmeyi tercih ederim” diye konuştu.

Yeni model
Scrikss Kalem Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri, kuruluşunun 45’inci yılı için özel bir kalem üretti. Bu kalem, Scrikss’in uluslararası tescilli orijinal bir modeli esas alınarak Tibaldi Design Team tarafından tasarlandı. Ayrıca İtalya’da Aquila Brands S.P.A. firması tarafından sınırlı sayıda üretildi ve tek tek numaralandırıldı. “Scriks 1964” ismini taşıyan bu özel üretim seri, 110 adet dolmakalem ile 100 adet rollerball kalem olmak üzere toplam 210 kalemden oluşuyor.
resimaltı: Ahmet Özay, Uygur Özay, Ece Vahapoğlu, ızel Rozental, Cem Rozental

Kardeşlerin ödül sevinci
“Turizm Oscar’ları” olarak bilinen ve sektöründe lider firmalara dağıtılan Skalite Ödülleri, geçtiğimiz gece Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı törende, Seyahat Hizmetleri dalında verilen Karayolu Taşımacılığı Skalite Ödülü’ne Varan Turim layık görüldü. Ödülü, Varan Turizm adına patronlar Rengin ve Enis Pekuysal kardeşler ile genel müdürleri Kemal Taşören aldı.
Yazarın Tüm Yazıları