Elini Uzat Projesi sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Elini Uzat Projesi sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 13:31

Elini Uzat Projesi sevindirdi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Subaşı Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin gerçekleştirdiği, ‘Elini Uzat’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilere, kırtasiye yardımı yapıldı.
28 Ekim’de gerçekleştirilen Subaşı Kivi Festivali’nde Subaşı Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından açılan stantta toplanan kırtasiye malzemeleri, belirlenen ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilere ulaştırıldı. Subaşı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, festival öncesi kampanyaya yönelik çeşitli duyuru ve davetlerle yardımseverlerden standa birer kırtasiye malzemesiyle gelmesini isteyerek farkındalık yarattı. Ancak, kırtasiye malzemesi olarak başlayan proje, katılımcıların da ilgisi ve desteğiyle anasınıfları için oyuncak, okul ve çocuk giysileri, ayakkabı olarak da çeşitlendi. Yapılan kargo bedeli bağışlarıyla da ulaşım giderleri karşılandı.

Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki Gürsu, Gençlik Meclisi’nin projelerini çok önemsediklerini belirterek, Gençlik Meclisi’nin başarılı olmaları için de ellerinden gelen gayreti gösterme çabası içinde olduklarını, belde gençliğine verilecek mesajlarla Subaşılı gençlerin duyarlı, eğitime önem veren bireyler olmalarını istediklerini ifade etti.

Gürsu, yaptığı açıklamada, “Gençlik Meclisi’nin ‘Küçüklerimizin tebessümüne ortak olmanızı rica ediyoruz’ sloganıyla başlattıkları ‘Elini Uzat’ projesi başarılı bir şekilde tamamlandı. Önümüzdeki dönemde de Subaşı Kent Konseyi, Kadın ve Gençlik Meclisleri olarak sosyal ve kültürel alanda çalışmalarına devam edecektir. Kampanyalarına destek veren tüm duyarlı yardımsever Subaşı ve Yalova halkına, projede görev alan Gençlik Meclisi üyeleri; Proje Sorumlusu Veteriner Hekim Nazlıcan Çoban’a, Gençlik Meclisi Başkanı Bilgisayar Mühendisi Göker Çalışkan’a, Dr. Mehmetcan Kara’ya, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi Gözde Türedi’ye ve Ece Kara’ya teşekkür ederiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!