Elim kolum bağlı

Güncelleme Tarihi:

Elim kolum bağlı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un talip olduğu Sergen Yalçın, teklife sıcak baktığını ancak bonservisinin yüksek olduğunu söyledi. Sergen, ‘‘Beni 1 trilyon liraya aldılar, 4 trilyon liraya satmak istiyorlar. Yöneticilerin hepsi cin. Bir de bize cin derler’’ dedi.

Satmak istemiyorlar!

İstanbulspor ve Milli Takımın yıldız oyuncusu Sergen Yalçın, Trabzonspor'a gitmek istediğini ancak bonservisinin yüksek olduğunu söyledi. Sergen, ‘‘Başkanımız Cem Uzan beni satmak istemiyor ki, bonservis fiyatımı 12 milyon dolar olarak belirledi. Satmayı kararlı olsa hem alıcıyı, hem de satıcıyı düşünür’’ dedi.

Avrupa’dan teklif var

Profesyonel futbolcu olduğunu belirten Sergen, antrenmanlarda sürekli çalıştığını ifade ederek Türkiye'de Trabzonspor gibi büyük bir takımdan teklif aldığını, İspanya, Fransa ve İtalya takımlarıyla menajer Ufuk Gezeroğlu aracılığı ile transfer görüşmeleri yaptığını söyledi.

Olaylar çok komik

Trabzonspor Başkanı M.Ali Yılmaz ile yaptığı konuşmanın olumlu geçtiğini fakat bonservis fiyatının yüksek olduğuna değinen Sergen, ‘‘Ben bu olayı şöyle özetlemek istiyorum. Bir patron fabrikasını kapatıyor, mallarını astronomik fiyatla satıyor. Böyle şey olur mu? Olaylar çok komik’’ ifadesini kullandı.

Sayemde kazandılar

Beşiktaş'tan ayrıldığında değerinin 1 trilyon lira olduğunu, İstanbulspor'da ise 4 trilyona fırladığına dikkat çeken Sergen sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Beşiktaş benim sırtımdan para kazandı, sıra İstanbulspor'da. Kulüp yöneticileri çok cin. Bir de bize cin derler.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!