Elif Şadoğlu kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Elif Şadoğlu kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 15:27

Survivor yarışmacısı Elif Şadoğlu gönüllüler takımında yer alan yarışmacıdır. Oyunlarda gösterdiği performans ve takım arkadaşlarıyla son dönemde yaşadıkları tartışmaların ardından izleyiciler Elif Şadoğlu kimdir sorusunun cevabını arıyor. İzleyenlerin diyer bir merak ettiği konu da Elif'in yaşı. İşte yarışmacının kişisel bilgileri

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. İstanbul Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Elif Şadoğlu, adaya gitmeden önce sevdiklerine ve takipçilerine şu sözlerle damga vurdu; "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu'nun sosyal medya hesabında en çok beğeni alan fotoğrafı ve Elif'in yorumu;

Bir Avrupa şampiyonasının daha sonuna geldik. Beni destekleyen motive eden takım arkadaşlarım, desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen antrenörlerim

Elif Şadoğlu kimdir kaç yaşında

 

BAKMADAN GEÇME!