Eleme kuraları Ankara'da çekilecek

Güncelleme Tarihi:

Eleme kuraları Ankarada çekilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2012 11:12

(A) Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2012 Londra Olimpiyatları'nda yer alabilmek için mücadele edeceği Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'nin kuraları, 15 Şubat Çarşamba günü Ankara'da çekilecek.

Bu yıl, 25 Haziran–1 Temmuz tarihleri arasında (A) Milli Kadın Basketbol Takımı ile birlikte toplam 12 ülkenin katılımıyla Türkiye'nin ev sahipliğinde organize edilecek Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'nin kura çekimi, 15 Şubat Çarşamba günü Ankara Hilton Oteli Kavaklıdere Balo Salonu'nda yapılacak. Saat 11.00'de başlayacak basın toplantısı ve kura çekiminin ardından elemelerdeki gruplar ve milli takımın rakipleri belli olacak.

Kura çekimi ve basın toplantısına, Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA yetkilileri, elemelerde mücadele edecek olan yabancı takım delegasyonları, basketbol camiasından isimler ve davetliler katılacak.

28 Temmuz–12 Ağustos tarihleri arasında Londra'da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek son 5 takımın belirleneceği Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'nde (A) Milli Kadın Takımı ile birlikte, Arjantin, Kanada, Hırvatistan, Porto Riko, Mozambik, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Japonya, Kore, Mali ve Yeni Zelanda takımları, Ankara Spor Salonu'nda mücadele edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!