Eldemir: Şanlıurfa'ya yatırımlar sürecek

Güncelleme Tarihi:

Eldemir: Şanlıurfaya yatırımlar sürecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 16:29

Eldemir: Şanlıurfa'ya yatırımlar sürecek

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- SAĞLIK Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Vali Abdullah Erin'ini makamında ziyaret eden Eldemir, Türkiye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük illerinden olan Şanlıurfa’daki sağlık yatırımlarına devam edeceğini söyledi.
Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, kentteki sağlık yatırımlarını görüşmek üzere uçakla Şanlıurfa'ya geldi. GAP Havaalanında protokol tarafından karşılanan Eldemir, kentteki eski Çocuk Hastanesi ile Harran Üniversitesi Hastanesinde incelemede bulundu. Ardından beraberinde AK Parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Ahmet Akay ile birlikte Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret eden Eldemir, Valilik girişinde şeref defterini imzaladı. Vali Abdullah Erin’in makamında ağırladığı Eldemir ve beraberindekiler, Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki yatırımları, ihtiyaçlar ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin, Şanlıurfa’nın 2 milyona yaklaşan nüfusu ve 550 bin kadar Suriyeli misafiriyle her alanda taleplerinin bulunduğunu belirterek, "Hükümetlerimizin hızla hayata geçirdiği yatırımların yanında hızlı nüfus artışına paralel sağlık hizmetlerinin sürekli desteklenmesi gerekiyor. Sayın Bakan Yardımcımız Eldemir ile bugün Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarını istişare edecek ve çözüm önerilerini değerlendireceğiz. İlimize gösterdikleri ilgiden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir şahsında tüm sağlık teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Bakan Yardımcısı Eldemir ise Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Türkiye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük illerinden olan Şanlıurfa’daki sağlık yatırımlarına devam edeceklerini ve bu alandaki ihtiyaçları doğru istişare ederek en kısa sürede gidereceklerini belirterek, ilgi ve alakalarından dolayı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teşekkür etti. Vali Erin’in Eldemir’e ziyaret anısına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından, ziyaret sona erdi. Bakan Yardımcısı Eldemir’in Şanlıurfa programı, Büyükşehir Belediyesi ve sağlık kuruluşlarını ziyaretle devam edeceği kaydedildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!