Elçin Sangu takıntısını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Elçin Sangu takıntısını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 13:53

Güzel oyuncu Elçin Sangu, bir dergiye verdiği röportajda, “Bende sevdiği şarkıyı başa sarıp sarıp tekrar dinleme hastalığı var. Takılıyorum.” diye konuştu. Bunun yanı sıra Sangu, gelecek planlarını da açıkladı.

Haberin Devamı

Son dönemlerin aranan yüzü olan güzel oyuncu Elçin Sangu, bir dergiye röportaj verdi ve kapağı oldu. Sangu, dergiye verdiği röportajda takıntılarında ve hayallerinden söz etti.

Elçin Sangu gelecekteki hayallerinden bahsederken, “Yaşım ilerledikçe defter ve kalem de biriktirmeye başladım. Yazı yeteneğim yok, olmasını çok isterdim ama. Boş boş duruyor o defterler. Günün birinde bir şeyler yazmayı çok isterim ama. Senaryo yazmak isterim mesela. İleride bir filmim olsa fena mı olur?” dedi. Sangu, sözlerine “Biraz klişe gelebilir ama bu hayatta yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Olmuşsa olmuştur, yaşanmışsa yaşanmıştır. Bunu bir pişmanlık olarak almamak lazım ama geçmişe dönsem, konservatuvarı yeniden okuyup daha iyi bir yerde bırakabilmeyi isterdim.” diye devam etti.

Haberin Devamı

Çok iyi müzik setiğini anlatan Elçin Sangu, “Çok iyi müzik seçerim. Bende sevdiği şarkıyı başa sarıp sarıp tekrar dinleme hastalığı var. Takılıyorum. Sıkılmıyorum bu durumdan da. Sıkılırsam biraz ara veriyorum sonra tekrar dinliyorum.” dedi. Sangu, bu sözleri ile samimi şekilde takıntısından söz etti.

Elçin Sangu takıntısını açıkladı

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir’ de dünyaya geldi. Sangu, Çerkez asıllıdır. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’ nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ ni burslu olarak kazandı. Sahne Tozu Tiyatrosu’ nda oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Öyle bir Geçer Zaman ki dizisi ile adım attı. Bir çok dizide rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!