Elçin Sangu geleceğe dair planlarını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Elçin Sangu geleceğe dair planlarını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 10:51

Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi “Kiralık Aşk”In Defne’si Elçin Sangu, geleceğe dair hayallerini açıkladı. Elçin Sangu gelecekte bir sinema filminde oynamak istediğini ifade etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

En çok izlenen televizyon dizileri arasında yer alan “Kiralık Aşk” dizisinin başrol oyuncusu Elçin Sangu, bir derginin Mart sayısına kapak oldu. Dergiye verdiği röportajda geleceğe dair hayallerinden bahseden ünlü oyuncu, gelecekte kendi filmini çekmek istediğini açıkladı. İşte detaylar…

Son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alarak dizi ve reklam filmlerinin aranılan yüzü olmayı başaran “Kiralık Aşk” dizisinin Defne’si Elçin Sangu, bir derginin Mart sayısı için verdiği röportajda; “Yaşım ilerledikçe defter ve kalem de biriktirmeye başladım. Yazı yeteneğim yok, olmasını çok isterdim ama. Boş boş duruyor o defterler. Günün birinde bir şeyler yazmayı çok isterim ama. Senaryo yazmak isterim mesela. İleride bir filmim olsa fena mı olur” şeklinde konuşarak geleceğe dair hayalleri hakkında ipuçları verdi.

Haberin Devamı

Elçin Sangu geleceğe dair planlarını açıkladı

Sangu; “Biraz klişe gelebilir ama bu hayatta yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Olmuşsa olmuştur, yaşanmışsa yaşanmıştır. Bunu bir pişmanlık olarak almamak lazım ama geçmişe dönsem, konservatuvarı yeniden okuyup daha iyi bir yerde bırakabilmeyi isterdim.” diyerek sözlerine devam etti. “Çok iyi müzik seçerim. Bende sevdiği şarkıyı başa sarıp sarıp tekrar dinleme hastalığı var. Takılıyorum. Sıkılmıyorum bu durumdan da. Sıkılırsam biraz ara veriyorum sonra tekrar dinliyorum.” dedi.

Elçin Sangu geleceğe dair planlarını açıkladı

Elçin Sangu Kimdir?

Televizyon ekranlarının son dönemde en çok aranılan ismi olan, ünlü oyuncu Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır.

Haberin Devamı

İlk olarak 2011 yılında “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında “Aşk Kaç Beden Giyer” adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra “Bir Aşk Hikayesi”, “Kurt Seyit ve Şura”, “Sevdam Alabora” dizilerinde oynamıştır.

Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini “Barış Arduç” ile birlikte paylaştığı “Kiralık Aşk” adlı dizide “Defne” karakterini canlandırmaktadır.

Ödülleri:

2015 - 1.Cypaparazzi Ödülleri’nde “Kiralık Aşk” ile  “En İyi Çıkış Yapan Oyuncu”

2015 - 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde “Kiralık Aşk” ile  “En Yakışan Çift (Defne-Ömer)”

2015 - 6. İTÜ İşletme Mühendisliği Sosyal Medya Ödülleri’nde “Kiralık Aşk” ile “En İyi Kadın Oyuncu (Dizi)”

Haberin Devamı

2016 - 14. YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri’nde “Kiralık Aşk” ile “En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu” ödüllerini almaya layık görüldü.

BAKMADAN GEÇME!