Elçin Sangu ev satın aldı! Elçin Sangu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Elçin Sangu ev satın aldı Elçin Sangu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 20:36

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterine hayat veren oyuncu Elçin Sangu son anlaştığı reklam filminden kazandığı 1 milyon TL'nin 800 bin TL'si ile ev satın aldı. Peki; Elçin Sangu kimdir? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisinde başrol oyuncusu olan, ekranların doğal güzelliği ile dikkat çeken güzel yüzü Elçin Sangu, 800 bin lira değerinde ev satın aldı. Sangu, bir şampuan firması ile anlaşmasından kazandığı 1 milyon liranın 800 bin lirası ile bir ev satın aldı.

Kazandığı parayı gayrimenkule yatırarak değerlendirmeye karar veren güzel oyuncu Elçin Sangu’ nun 800 bin lira değerindeki yeni evi Levent’ te.

Elçin Sangu ev satın aldı Elçin Sangu kimdir

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir’ de dünyaya geldi. Çerkes asıllı olan güzel oyunu Sangu,  Mersin Üniversitesi Opera Bölümü’ nden mezun oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazandı. Sonrasında Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk hayatına ilk defa 2011 yılında “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide Jale karakteri ile adım attı. 2012 yılında ise “Aşk Kaç Beden Giyer” isimli dizide Nehir karakterine hayat verdi. Sonrasında da  Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora gibi dizilerde rol aldı. Şu an “Kiralık Aşk” dizisinde Defne isimli başrol karakterine hayat veriyor.

BAKMADAN GEÇME!