'Elbette şikâyet var'

Güncelleme Tarihi:

Elbette şikâyet var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 20:45

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin il başkanları toplantısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, TÜSİAD’ın Yüksek İstişare Konseyi toplantısındaki OHAL ile ilgili sözlerini anımsatarak, “Ne şikâyetiniz var olur mu? Elbette şikâyet var” dedi.

Haberin Devamı

15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının üzerine gidilmesinden yana olduklarını söyleyen Karamollaoğlu, ancak masum insanların da bu hengamenin içinde haklarından mahrum kaldığını, OHAL’den dolayı kimsenin hakkını arayamadığını öne sürdü.

SENE SONUNDA SEÇİM

Temel Karamollaoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Ayaklanmaya kalkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sarsmak isteyen, kendi milletine silah çekenlerin cezalandırılmasını sonuna kadar savunuruz. Ama bir kişi de olsa masum bir insanın ceza görmesine razı olamayız. ‘Ne yapalım o kadar derin bir iş ki 8 aydır çözemedik’.. Kusura bakmayın, vatandaş hakkını arayamıyorsa bunun ne kadar devam edeceği belli değilse ‘o ülkede adalet vardır’ denilebilir mi? Biz bunu söyledik diye FETÖ’cü, Amerikancı olacağız. Yok, biz onların karşısına adalet çerçevesi içerisinde gidilmesi gerektiğine inanıyoruz. Memleketimizde huzur istiyoruz. Manzara o ki, bu iş kolay düzelmeyecek. Bundan dolayı da seçimin erkene alınması gerekiyor. Hazırlıklı olmak mecburiyetindeyiz. Bu sene sonunda büyük ihtimalle seçim olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!