El Estetiğini Duymuş Muydunuz?

Güncelleme Tarihi:

El Estetiğini Duymuş Muydunuz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 10:08

Bir insanın elleri, kişinin yaşından tutun da yaşam tarzına kadar birçok sorunun cevaplanmasında yardımcı olur. Son yıllarda gittikçe artan el estetiği ise estetik sektöründe çok fazla rağbet görmeye başladı.

Haberin Devamı

Teknolojinin ve tıbbın da ilerlemesiyle birlikte estetik alanında insan baştan aşağıya yenilenme fırsatı buluyor. Kadınlar kadar erkekler de artık güzelliğe dış görünüşe önem vermeye başladı. Gün içinde en sık kullandığımız, bu sebeple de kötü şartlara maruz kalan ellerimiz ise güzellik açısından maalesef ki son sıralarda yer alıyor.

Yüzümüzden sonra en çok göz önünde olan ellerimiz, yaşlanma belirtilerini en çok belli edenler arasındadır. Yüz konusunda estetik alanda büyük adımlar atılmaya devam ediyor ancak el estetiği de bu konuda artık geri kalmıyor.

Ağrısız, ciltte tahriş ve kızarıklık bırakmayan tedavi ile ellerinize de estetik yaptırmanız mümkün. Yenilenen ciltteki hücrelerle düzgün, daha sıkı ve genç görünen bir çift ele sahip olabilirsiniz. Bu şahane tedavinin adı “Non invazif lazer”. Bu tedavi cildin yapısına ve kırışıklıkların derinliğine göre belirlenen seanslar sonrasında, toparlanma süresi gerektirmeyen bir yöntem.

Haberin Devamı

Herkesin bildiği ve artık evde bile yapabildiği peeling ise eller için de uygulanan başarılı bir yöntem. Peeling ölü derinin soyulmasını ve yenilenmesini sağlarken aynı zamanda gençleşmesi için de yardımcı oluyor. Peeling ile kırışıklıklar, güneşin yarattığı lekeler gibi birçok sorun giderilebiliyor. Eller için kullanılan peeling maddeleri arasında en uygun olanı “green peel” olarak biliniyor. Green peel’in tamamen bitkisel olması ve kimyasal madde içermemesi, hem sizin hem de cildinizin sağlığı açısından büyük bir artı sağlıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!