El emeği eserler sergilendi

Güncelleme Tarihi:

El emeği eserler sergilendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 10:45

El emeği eserler sergilendi

Haberin Devamı

 

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Çay Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı eserlerden oluşan yıl sonu sergisi açıldı.
Çay Halk Eğitim Merkezi tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılında merkez köylerde açılan çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi merkez binasında açıldı. Açılışa, İl Milli Eğitim Müdür vekili Mevlüt Çınar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ali Serin, şube müdürleri Ahmet Celaleddin Şen ve Nihat Çakmakkaya, daire amirleri, okul müdürleri, kursiyerler ve halk katıldı.
Serginin açılış töreninde kursiyerlere sertifikaları teslim edildi. Daha sonra sergiyi ziyaret eden Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız'a sergi hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Kılıçkaya, işlemeli havlu hediye etti.
Belediye Başkanı Çağrı, "El emeği ve göz nuru ürünlerini kursiyerlerimiz çok güzel çalışma yaparak sergilemiş. Emeği geçenleri kutlarım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!