Ekşisu mesire alanının çehresi değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Ekşisu mesire alanının çehresi değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 17:22

Ekşisu mesire alanının çehresi değişiyor

Haberin Devamı

ERZİNCAN(DHA)- ERZİNCAN’ın önemli mesire alanlarından biri olan Ekşisu bölgesinde Belediye tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Kente 15 kilometre uzaklıkta bulunan Ekşisu Mesire Alanında çeşitli tadilat ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirilirken, bölgede yeni yürüyüş yolları, seyir terasları, seyir köprüleri ve çocuk oyun parkları inşa edildi. Mesire alanının güneyinde bulunan göletin etrafında çevre düzenlemesi ve otopark genişletme çalışmaları ise devam ediyor. Ekşisu mesire alanının Türkiye’nin en güzel mesire alanlarından biri olacağını belirten Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy şunları söyledi:



“Ekşisu’da ilk olarak havuzları yeniledik. Ardından yeni mesire alanını hizmete sunduk. Şimdi sıra eski mesire alanını revize etmeye geldi. Bu bölgede yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Güneydeki göletin etrafını ve mesire alanı içerisinden geçen dereyi ıslah ediyoruz. Ekşisu bölgesi, ülkemizin en gözde mesire alanı olacak. Çalışmalar bu yılın sonuna kadar tamamlanacak. Mesire alanına bu güne kadar 2 milyon harcandı. Tolam maliyetin 3 milyon TL civarında olması bekleniyor."

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!