Eksikler dert değil

Güncelleme Tarihi:

Eksikler dert değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2011 10:37

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, sakat oyuncularına rağmen rakip kim olursa olsun kazanma adına her şeyi yapacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği galibiyeti ile moral bulan Kardemir Karabükspor, bu hafta sahasında karşılaşacağı Konyaspor maçına hazırlanıyor. Emenike, Tozo, Kerim, Muhammet Hanifi sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılmazken, Angelov ile Coelho ise düz koşu yaptı. Yücel İldiz, Gençlerbirliği karşısında tam zamanında kazandıklarını belirterek, "Artık bu maç geride kaldı ve Konyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Konyaspor ligin ikinci yarısında iyi kadro ve ekip değişikliği yaptı. Geçen hafta sahalarında çok iyi mücadele etmelerine rağmen şanssız bir şekilde berabere kaldılar. Buraya iyi bir netice almak için geleceklerdir. Ancak biz Kardemir Karabükspor'uz. Kesinlikle ve kesinlikle çok ciddi olmak zorundayız ve zorlu bir müsabakaya çıkacağımızın bilinci içersindeyiz" dedi.

Konyaspor maçında taraftarları destek olmaları için çağıran İldiz, "Futbol adına, kazanma adına rakip kim olursa olsun kazanma adına her şeyi yapacağız. Çok ciddi eksiklerimiz var ve bunlar devam ediyor. Birçok sakat oyuncumuz var. Ama Pazar günü Karabükspor sahaya 11 kişi ile çıkacaktır. Hangi isimlerle çıkarsak çıkalım takımımızı, şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancım sonsuz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!