Eksiğimiz şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Eksiğimiz şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Milli Takım'ın yıldızı Hami, ‘‘Avrupa'da turlar atladık, dev ekipleri yendik. Bir çok kupa kazandık. Ne yazık ki kariyerimde bir lig şampiyonluğu yok. Artık eski resimlere bakıp avunmak istemiyoruz’’ dedi.

Trabzonspor'un milli futbolcusu Hami Mandıralı, şampiyonluk yarışında Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eşit şanslara sahip olduğunu belirterek, ‘‘Şu anda görülen o ki, zorlu bir yarış içindeyiz. Maratona iyi konsantre olan ekip ipi göğüsler. Şampiyonu foto-finiş de belirleyebilir’’ dedi.

Fikstürün bir avantaj getirmediğine dikkat çeken Hami şöyle konuştu: ‘‘Ben fikstür avantajına inanmıyorum. İkinci yarı başlarken, fikstür avantajımız olduğu ifade edildi. Peki ne oldu? Kocaelispor ve Fenerbahçe'ye kendi sahamızda puan kaptırdık. Gençlerbirliği'nden tarihi bir yenilgi aldık.

Fenerbahçe, Kayserispor'a kendi evinde yenildi. Demek ki, avantajı yaratan unsur futbolcuların kendileri. Bizler iyi oynarsak ve sahada kazanırsak, fikstürü avantaj haline getiririz. Aksi halde hiçbir şekilde avantajdan sözetmek mümkün değil.’’

Kendisi için en büyük eksikliğin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayamamak olduğunu belirten Hami, ‘‘Avrupa'da, ayrıca Trabzonspor tarihinde en çok gol atan futbolcu oldum. Avrupa'da turlar atladık, dev ekipleri yendik. Bir çok kupa kazandık. Ne yazık ki kariyerimde bir lig şampiyonluğu yok. Artık eski resimlere bakıp avunmak istemiyoruz’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!