Ziraatçılardan Hürriyet’e ödül

Güncelleme Tarihi:

Ziraatçılardan Hürriyet’e ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 01:14

Türkiye Ziraatçılar Derneği’nin (TZD) 65. kuruluş yıldönümü ve geleneksel ödül töreni toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, TZD Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftçilerin, Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Mirmahmutoğulları, bu alanda 17,7 milyar dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray da STK’ların iktidar ya da muhalefete destek olma görevi bulunmadığını belirtti. TZD Genel Başkanı Yetkin ise doğal afetler nedeniyle çiftçilerin problemlerinin devam ettiğini dile getirdi. Konuşmaların ardından TZD Geleneksel Tarım Ödülleri sahiplerini buldu.

Yaptığı tarım haberleri dolayısıyla Hürriyet Gazetesi Ekonomi Muhabiri Burak Coşan yazılı basın dalında ödüle layık görüldü. Yazılı ve televizyon haberciliği dalında ödüle layık görülen diğer isimler şöyle: Habertürk’ten Ebru Erdoğan, Milliyet’ten Fehim Genç, Posta’dan İnci Neşeli Özoğlu ve Dünya Gazetesi’nden Hüseyin Gökçe, Kanal D’den Haluk Parlakdemir, Fox TV’den İlker Karagöz, Kanal B’den İzzet Dağıstanlı ve NTV’den Gökay Otyom.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!