Ziraat Başak Sigorta hisselerini satıyor

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Başak Sigorta hisselerini satıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2002 12:39

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Genel Müdürlüğü, iştiraklerden Başak Sigorta'daki, banka personeli vakfı hisselerini satışa çıkardı.

Geçici teminat tutarı 300 milyar lira olarak belirlenen ihalede, kati teminat ise ihale bedelinin yüzde 10'u kadar olacak.

İhale, kapalı zarfla teklif alınmak ve vakıfça gerekli görülürse teklif sahibi/teklif sahipleri ile pazarlık görüşmeleri yapılmak suretiyle gerçekleştirilecek.

Ancak lüzumu halinde ihale, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırmayla da sonuçlandırılabilecek.

İstekliler şartnameyi bedeli mukabili, Ankara Ulus da bulunan Ziraat Bankası Personeli Vakfı Genel Müdürlüğü'nden temin edebilecekler.

Teknik şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, tanım dokümanları ile birlikte en geç 18 Şubat 2002 tarihinde saat 17.30'a kadar şartnamenin temin edildiği adrese verilecek.

Ayrıca ihale, vakıf tarafından gerekli görülmesi halinde kamuoyun aaçık ve noter huzurunda da yapılabilecek.

Hisseleri satışa sunulan, Başak Sigorta'nın sermayesi 20 trilyon lira, ödenmiş sermayesi 18 trilyon 500 milyar lira, vakfın hissesi ise yüzde 6.67 oranında bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!