Zeytinburnu’na yeni otel planlıyor

Güncelleme Tarihi:

Zeytinburnu’na yeni otel planlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 00:00

Four Seasons otellerinin yatırımcısı Astay Gayrimenkul, “OnaltıDokuz İstanbul” projesiyle konut sektörüne de adım attı.

Haberin Devamı

Zeytinburnu sahilinde yatırım bedeli 175 milyon doları bulan proje gerçekleştirecek olan Astay Gayrimenkul, yeni otel projeleri için de hazırlıklarını sürdürüyor. Otel yatırımlarının ardından hayalleri olan konut projelerine de başladıklarını söyleyen Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, “Konut projelerimizin ilki olan OnaltıDokuz’la bu alanda da ilk adımı atmış olduk. 496 dairenin yüzde 25’ini şimdiden sattık” dedi.
Bodrum ve Bolu’da proje Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk, otel konforunda ev yapma gayretiyle yola çıktıklarını belirterek, “Bir ay içerisinde İstanbul’da başka bir projemizi daha açıklayacağız. Bodrum ve Bolu’da da otel projelerimiz olacak. İstanbul’da da otel yapmak istiyoruz” diye konuştu.
4 milyon dolarlık daire
OnaltıDokuz projesinin arazisinin de kendilerine ait olduğunu dile getiren Öztürk, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Araziyi 2006 yılında 45 milyon dolara aldık. Eylül ayına kadar dairelerin tamamını satmış olmayı planlıyoruz. Projedeki dairelerin yüzde 85’i direkt olarak deniz manzaralı. Fiyatlar 600 bin TL ile 4 milyon dolar arasında değişiyor. Projenin adı ise Onaltıdokuz yani geniş ekran anlamına geliyor. Projeden ev sahibi olanlar denizi geniş ekran izleyebilecek.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!