Zamanda yolculuğa çıkaran fuar standı

Güncelleme Tarihi:

Zamanda yolculuğa çıkaran fuar standı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 09:42

KALE, farklı standıyla ziyaretçi ve katılımcıların dikkatlerini çekti. Uluslararası tasarım ve marka deneyim ajansı I-AM tarafından tasarlanan stant, KALE’nin 1957’deki kuruluşundan bugüne uzanan sürecini zaman koridoruyla gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’na bu yıl da 126 ülkeden 70 binden fazla ziyaretçi katıldı. Sektörün en hareketli etkinliği olan Unicera 2017’nin en dikkat çeken detaylarından biri ise KALE’nin standı oldu.

I-AM tarafından tasarlanan KALE standını ziyaret edenler öncelikle, su ve toprağı temsil eden iki cephe ile karşılandı. Bu iki cepheden giren ziyaretçiler sonrasında stant içinde bir yolculuğa çıktılar. Mekanı diyagonal olarak ikiye bölen bir koridor üzerinde KALE'nin 1957 yılından başlayarak bugüne dek ortaya koyduğu ürünler sergilendi. KALE’nin 60 yıllık serüvenine ait bazı mihenk taşlarına ilişkin bilgiler veren zaman çizelgesi sayesinde, ziyaretçiler bu yolculuğa tanıklık etmiş oldu.

Haberin Devamı

Şirketin Unicera 2017’de öne çıkardığı iki ana konusu olan vitrifiye ve seramik ürünlerinin sergilendiği bu alanda ziyaretçilere deneyimleme fırsatı sunuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!