Yüzde 25 indirim

Güncelleme Tarihi:

Yüzde 25 indirim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 21:30

KONUT sektöründe başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına Gül Proje de katıldı. Gül Proje devam eden üç projesinde bu oranın daha da üzerine çıkarak yüzde 25 indirim kararı aldı.

Haberin Devamı

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül konuyla ilgili “Sektörü hareketlendirmek adına pek çok kurumun katılımıyla önemli bir kampanya başladı. Biz de Gül Proje olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek istedik. Kampanya kapsamındaki 0.98 faiz oranını farklı bölgelerdeki üç projemizde uyguluyoruz. İndirim oranını ise Gül Proje Express, Vira İstanbul ve Tempoint projelerimizin üçünde de yüzde 20’den yüzde 25’e çıkararak ek bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsat ile hem yatırım yapmak isteyen hem de ev sahibi olmak isteyen vatandaşımıza önemli bir fayda sağlayacağımızı düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Tempoint, Sultangazi TEM otoyolu üzerinde 75 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje, 5 konut,1 rezidans ve 1 AVM bloğu olmak üzere toplam 7 bloktan oluşuyor. Gül Proje Express, Basın Express yolunda yer alıyor ve 658 konut ile 31 mağazadan oluşuyor. Beylikdüzü’nün konumlanan Vira İstanbul projesinde ise 1189 konut yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!