Yükseliş trendinin sürmesi para girişinin artmasına bağlı

Güncelleme Tarihi:

Yükseliş trendinin sürmesi para girişinin artmasına bağlı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2001 10:20

İki haftadır dar bir bantta düşük işlem hacmiyle hareket eden endeksin trendin devamında 13 bini geçebilmesi için işlem hacmi ciddi oranda artmalı

Son iki haftadır 12 bin 300 ile 13 bin puan arasında hareket eden endekste orta vadeli göstergeler yükseliş yönündeki görüntüsünü korurken kısa vadeli göstergeler üzerindeki satış baskısının henüz sona ermediği görülüyor.

Cuma günü yine dar bir bantta düşük işlem hacmiyle hareket ettikten sonra kapanışını gün içi zirveden yapan endeksin pazartesi günü eğilimli bir açılıştan sonra işlem hacmine göre yön belirlemesini beklemek lazım.

Endeksin 12 bin 761 seviyesindeki ilk ciddi direncinin üstünde orta vadede yönün için de önemli olan 13 bin seviyesinin geçilebilmesi işlem hacmine bağlı. Aşırı alım bölgesinden uzaklaşan stochastic göstergesinin aşırı satışa girmeden son yükselişle yönünü yukarıya çevirmesi de bunu teyit ediyor.

RSI ve CCI'daki düşüş ise devam ediyor. Haftanın ilk işlem günü için destek noktaları ise 12 bin 664 ve 12 bin 410 seviyesinde. (tradecnet.com)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!