Yetkili satıcılar arasında rekor kırdı

Güncelleme Tarihi:

Yetkili satıcılar arasında rekor kırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2015 14:13

Avek Otomotiv Eylül 2014’de yetkili satıcı ve servisi olduğu Skoda markası ile 2015 yılının ilk altı ayında 426 adetlik perakende satış adedi ile Türkiye 1.cisi oldu.

Haberin Devamı

Skoda'nın satış ve servis ağını Avek Otomotiv’in katılması ile daha da güçlendiren Yüce Auto, Türkiye çapındaki yetkili satıcı sayısı 36’ya, yetkili servis sayısı da 40‘a yükseltmişti.

Dikkat çekici hizmet kalitesiyle birçok ödül de kazanan bu senede 2014 yılında olduğu gibi Fortune 500 sıralamasında yer alan Avek Otomotiv, yetkili satıcısı ve servisi sayısını Volkswagen, Audi ve SEAT markalarındaki yetkili satıcılıklarına eklediği Skoda yetkili satıcılığı için Tekstilkent’teki merkezinde 1.500 metrekarelik yeni showroom ve servis yatırımı yapmıştı. Avek Otomotiv Skoda araç satışı yanında, orijinal Skoda yedek parça ve aksesuarlarının satışını da yürütmekte.

Şirket yetkilileri bu başarının gerisinde 10 yıllık bilgi, birikiminin yanı sıra markaya olan güven, ürün yelpazesi genişliği ve müşteri memnuniyeti önceliği bakış açısıyla satışlarını gerçekleştirdiklerini dile getiriyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!