Yerli otomobil ön sipariş başvurusu ne zaman nasıl yapılacak? CEO'su açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Yerli otomobil ön sipariş başvurusu ne zaman nasıl yapılacak CEOsu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2019 15:25

Türkiye'nin yerli otomobili geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile tanıtıldı. Tanıtım sonrası vatandaşlar yerli aracın ön siparişleriyle ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Yerli otomobil ön sipariş başvurusunda bulunarak ilk araç alanlardan birisi olmak isteyenler internet üzerinden TOGG yerli otomobil ön siparişi nasıl verilir sorusuna yanıt arıyor. Peki, TOGG yerli otomobil ön sipariş başvurusu nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yerli otomobil ön siparişi için Gürcan Karakaş'tan önemli bir açıklama geldi. Tanıtımının yapılmasının ardından sipariş durumu merakla araştırılan yerli otomobil TOGG, 2022 yılında bantlarda olacak. Peki, yerli otomobilin ön sipariş başvurusu ne zaman yapılacak? İşte, ilk üretime başlaması itibariyle tam kapasitesini ön siparişlere ayıracak olan yerli otomobil için detaylı bilgiler

YERLİ OTOMOBİL ÖN SİPARİŞ BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

Gürcan Karakaş, yerli otomobil ön siparişlerinin ne zaman yapılacağı sorusuna şu cevabı verdi;

"Doğru, zamanı geldiğinde siparişler olur. Pazartesi ön siparişini çıksam çok güçlü PR olur. 6-8 ay sonra 1 sene sonra olan siparişlerde bizim insanımızda değişiklik oluyor. Fabrikamızın temelini atalım bir şeyler ortaya çıksın, yaklaşalım. O talep bir yere gitmeyecek."

Haberin Devamı

FABRİKA NE ZAMAN YAPILACAK?

Gürcan Karakaş fabrika ne zaman bitecek sorusuna ise şu cevabı verdi;

"Mühendislik çalışmaları yoğunlukta olarak göreceğiz. Önümüzdeki senenin şubat-martından itibaren olup olmadığına bakıp, simülasyonlarla çalışmaları devam edecek. Önümüzdeki senenin nisan, mayısında temelini atarız. 18 ay kadar sürer. Deneme üretimleri başlar. Biz her şeyi 2022'nin son çeyreğine yetiştirmek istiyoruz. 

* 30 bin araç 15 sene içinde satılacak. Yılda 2 bin, 3 bin 500 araç eder. İhracat hedeflerimizi iddialı hedeflemedik. Çok yanlış temele oturtmak istemedik. Yüzde 10 şeklinde öngörümüz var. Fabrika kurulunca artırılacak bir rakam bu. 

* Belli noktaya gelince piyasaya çıkıp kesintisiz bir iletişim yapacağız. Twitter'da ilk gün her saniye takipçimiz oldu. Instagram hesabını da dün açtık. "

BAKMADAN GEÇME!