Yeni yıla yeni evde girmek için son fırsatlar

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla yeni evde girmek için son fırsatlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2011 00:00

Gayrimenkul sektöründe yeni yıla doğru kampanya rüzgarları esiyor. Konut üreticileri yeni yıl kampanyalarıyla müşterilere indirim ve ödeme kolaylığının yanı sıra yılbaşı hediyeleri de sunuyor. İnşaatta Fırsatlar dosyasında firmaların düzenlediği bu kampanyaları bir araya getiriyoruz.

Haberin Devamı

GAYRİMENKUL sektöründe yeni yıla piyasayı canlandırarak girmeye hazırlanan firmalar, uygulamaya koydukları yeni yıl kampanyalarıyla müşterilere indirim ve ödeme kolaylığının yanı sıra, farklı hediyelerle projelerine çekmeye çalışıyor. Yılbaşı çekilişlerinden, indirimlere, sıfır faiz kampanyalarından taksit ertelemeye kadar birçok kampanya, yılın son günlerinde peş peşe devreye giriyor. Firmalar, bu kampanyalarla yeni yıla kendi evlerinde girmek isteyenlerin oluşturduğu talebi kendi projelerine çekmeye çalışıyor. Bunda da, geçtiğimiz aylarda düzenlenen kampanyaların başarıyla ulaşması etkili oluyor. Yıl içinde yakaladıkları başarılı satış rakamlarını, mevsimsel durgunluğun yaşandığı bu dönemde aşmak isteyen firmalar, yeni yıla yeni ev sahibi olarak girme teklifi sunuyor. Biz de İnşaatta Fırsatlar dosyasında firmaların düzenlediği bu kampanyaları bir araya getiriyoruz.
Yılbaşı hediyeleri
Bu yılı beklediklerinden yüksek taleple kapatan gayrimenkul kuruluşları, yılın son günlerini de kampanyalara ayırdı. Eylülden itibaren neredeyse her gün yeni bir projenin tanıtılıp satışa çıktığı, devam eden projelerde ise kampanyaların hız kazandığı sektörde yılın son günleri de bu şekilde satışa çevrilmeye çalışılıyor. Firmaların sunduğu yılbaşı kampanyaları arasında, uygun fiyatlı konutların dışında en çok taksit erteleme dikkat çekiyor. Kuruluşlar, ev sahibi olanların taksitlerini ya teslimlere kadar erteliyor ya da 1 yıllık süreler veriyor. Bu kampanyaların dışında, enflasyon farkı olmadan sıfır faiz uygulama, komşusunu getirene taksit silme, peşinatı taksitlere bölme, peşin ödemelerde indirim gibi kampanyalar da düzenleniyor. Yılbaşı çekilişleri de dikkat çekiyor.
Konut almanın zamanı
Gayrimenkul firmalarının yaptığı bu kampanyalarla satış ofislerini ziyaret eden ya da kampanya hakkında bilgi almak isteyen müşterilerin sayısında önemli artış yaşandığına dikkat çekiliyor. Hızla gelişen yeni konut bölgelerinde, yaklaşık 90 bin liradan başlayan fiyatlarla taksit ödeyerek alınabilen daireler bulunuyor. Sektör tenmsilcileri, şu anda sektördeki şartların, konut almak isteyenler için fırsatları barındırdığını belirtiyor. Sektörde önümüzdeki günlerde fiyatların yükselmesi ve birçok firmanın zam yapması da bekleniyor.

Haberin Devamı

Satışlar geçen seneye göre daha iyi gidiyor

Haberin Devamı

SEKTÖR temsilcileri, bu yılın ekim-kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre daha iyi olduğunu belirterek, şu değerlendirmeyi yapıyor: “Sektörde pazarlama argümanlarını iyi kullanıyoruz. Ayrıca ekim ayında Van’da yaşanan deprem kararsız insanları dayanıklı yapılarda yaşamak için harekete geçirdi. Hem depremin bu etkisi hem de kampanyalar birbirini etkileyince, geçen yıla göre daha iyi bir ekim-kasım geçirdik. Piyasa çok kötü değil. Aralık’ta da iyi gideceğini düşünüyoruz.”

İşte konutta yeni yılın son kampanyaları;

BATIŞEHİR 250 DAİREYİ KAMPANYAYLA SATACAK

DUMANKAYA YATAY YAŞAMI HALKALI'YA TAŞIDI

SİNPAŞ 60 AY VADE FARKSIZ FORMÜLÜNÜ İŞ MODERN'E DE TAŞIDI

Haberin Devamı

ÖZYAZICI İNŞAAT ADALAR MANZARALI SON DAİRELERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

İSTWEST'TE ÖDEMELER 18 AY SONRA BAŞLIYOR

ARIKAN YAPI'DAN TEK KATLI VİLLA YAŞAMI

ATAKENT 3 YILIN SON KAMPANYASINDA İKİ SEÇENEK SUNUYOR

OFTON SERENE İLE KANDİLLİ'YE GEÇTİ

ÖZAKIN İNŞAAT DOLAR KURNU SABİTLEDİ

YILBAŞI HEDİYESİNİ INNOVIA VERIYOR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!