Yaz kış tatil

Güncelleme Tarihi:

Yaz kış tatil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 21:34

Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan, “İsteyenlere yaz tatili, isteyenlere kış tatili için seçenekler sunuyoruz. Kültür turlarından yurtdışı turlarına kadar her alanda indirimlerimiz mevcut” diye konuştu.

Haberin Devamı

JOLLY Tur olarak bu yıl da bol avantajlı ve fırsatlarla dolu kampanyalar düzenlediklerini ifade eden Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan, tüketicilere yüzde 50’ye varan indirimler sunduklarını söyledi. Tüketicilerin 9 Ocak 2017’ye kadar rezervasyon yaptırmaları halinde yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanabileceklerinin altını çizen Figen Erkan, “Her zevke her bütçeye hitap eden yurtiçi otellerde yine yüzde 50’ye varan indirimlerimiz söz konusu. Yurtiçi otellerde başlattığımız bir diğer kampanyaya da dikkat çekmek gerekiyor. Bu kampanya ile Onur Air ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Antalya, Bodrum ve İzmir’e gidiş-dönüş uçak ve transfer dahil 99 TL’den başlayan fiyat kampanyasından yararlanmak mümkün. Kıbrıs otelleri için yüzde 40’a varan erken rezervasyon indirimi gerçekleştiriyoruz. Yine bu fırsattan da yararlanabilmek için son tarihimiz 9 Ocak 2017” diye konuştu.

Haberin Devamı

YENİ KÜLTÜR ROTALARI

Tüketicilerin Türkiye’nin tarih ve doğa hazinelerini keşfedebilmeleri için kültür turları sayılarını da her geçen gün arttırdıklarına vurgu yapan Figen Erkan, “Kültür turlarında ise yüzde 30’a varan indirimimiz var. Bu turlar arasında Karadeniz Yaylaları-Batum, Tiflis Konaklamalı ve Batum dahil Karadeniz, Likya ve Ege-Akdeniz turları da yer alıyor. Ayrıca, gemi turlarını şimdiden planlamak isteyenler için de yüzde 25’e varan erken rezervasyon fırsatı sunuyoruz” dedi.
Tatilini yurtdışında geçirmek isteyenler için ise oda başı 200 Euro’ya varan indirimler sunduklarını söyleyen Figen Erkan, “Dünyanın en güzel coğrafyalarında tatil planlayanların da ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü, bu fırsat için belirlediğimiz son tarih 9 Ocak 2017. Yüzlerce yurtdışı tur arasında Bangkok-Phuket-Singapur, Baştanbaşa İtalya, Büyük İspanya, Fantastik İtalya, Avustralya-Yeni Zelanda, Baltık Ülkeleri ve Yunanistan turları da erken rezervasyondan yararlanılabilecek turlar arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

DENİZ ÜZERİNDE TATİL

Nehirler ve denizler üzerinden bir seyahati tercih edenler için ise aynı tarihe kadar yüzde 30’a varan indirimler gerçekleştirdiklerini kaydeden Figen Erkan şunları söyledi: “Yunan Adaları’nı tercih edenler için ise yüzde 35’e varan indirim söz konusu. Yararlanabilecek yüzlerce tur arasında Yunan Adaları, dünyanın en güzel coğrafyalarına açılan Nehir Turları, Küba, Karayipler ve Ege-Adriyatik turları da yer alıyor. Misafirlerimizin bu fırsattan yararlanabilmeleri için 31 Ocak 2017’ye kadar rezervasyon yapmaları yeterli. Ayrıca cruise turlarında 1 Cruise Yolculuğuna 2’ncisi Yüzde 50 İndirimli kampanyamız da 31 Aralık 2016’ya kadar sürüyor. Royal Caribbean ile seyahat edilecek bu kampanya kapsamında yer alan onlarca turdan bazıları ise Batı Akdeniz, Batı Avrupa Norveç Fiyortları, Baltık Başkentleri ve Batı Karayipler.”

Haberin Devamı

KIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

TATİL için bahar ve yaz aylarını beklemeyip kış aylarında da tatil yapmak isteyenlere de özel kampanyalar sunduklarını belirten Figen Erkan şu ifadeleri kullandı: “Bunlardan biri, ‘Kayak ve Kış Otellerinde Son Dakika Fırsatları’ Bu kampanya ile kayak ve kış otellerinde yüzde 40’a varan indirimlerden yararlanabilmek mümkün.  Son dakika indirimlerinde Uludağ’ın en otellerinden Alkoçlar Exclusive, Kaya Palazzo, Kaya Uludağ, Dorukkaya Mountain Resort ve Büyük Otel Uludağ da dahil.“

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!