Yabancı gazeteciler e-kolay.net kullanacak

Güncelleme Tarihi:

Yabancı gazeteciler e-kolay.net kullanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2004 15:14

e-kolay.net, 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan WAN 57. Genel Kurulu’nda katılımcılara İnternet hizmeti sağlıyor.

Haberin Devamı

WAN (Dünya Gazeteler Birliği) 57. Genel Kurulu, 30 Mayıs’taki açılış töreninin ardından, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak. e-kolay.net, Genel Kurul boyunca, katılımcıların kullanımına 30 bilgisayarla İnternet bağlantısı hizmeti sunacak.
 
e-kolay.net, Washington Post Başkanı Donald Graham, Independent News&Media Genel Müdürü Ivan Fallon ve Nokia Başkan Yardımcısı Anssi Vanjoki gibi ünlü isimlerin katılacağı genel kurulun İnternet erişim sponsoru olarak, katılımcıların dünyayla bağlantısını sağlayacak.

Dünya genelinde 18.000 gazete ve dergiyi temsil eden WAN’in Genel Kurulu için yaklaşık 1400 gazetecinin İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Böylece yabancı gazeteciler de, Türkiye’nin lider İnternet servis ve içerik sağlayıcısı e-kolay.net’in hizmetlerinden yararlanma olanağı bulacak. Kongre’nin ana teması “dünya yazılı basınının İnternet’le ve yeni teknolojilerle rekabeti” olacak.

Haberin Devamı

www.e-kolay.net
Doğan Yayın Holding bünyesinde 1999 yılında kurulan e-kolay.net, bireysel kullanıcıların yanı sıra her ölçekten kurumlara da İnternet çözümleri sağlamaktadır. Bireysel alanda 500 binden fazla abonesi olan e-kolay.net, kurumsal anlamda da 180 müşterisine hizmet vermektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!