Worldstar ambalaj yarışmasında 11 Türk firması yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Worldstar ambalaj yarışmasında 11 Türk firması yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2008 16:22

WPO’nun (World Packaing Organisation) Worldstar Ambalaj Yarışması’nda 11 Türk firması 14 ürünle şans arayacak.

TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, uluslararası platformda düzenlenen bu yarışmadan, Türk ambalaj sektörü temsilcilerinin büyük başarılarla döneceğine inandığını vurguladı.

TSE’den yapılan açıklamaya göre TSE’nin her yıl gerçekleştirdiği Altın Ambalaj Yarışması’nın uluslararası ayağı olan Worldstar Ambalaj Yarışması’nda 11 Türk firmasının 14 ürünü, dünya ülkelerinin diğer firmaları ve ürünleriyle yarışacak. Firmaların ürünleri, Güney Afrika/Cape Town’da 14-16 Ekim tarihleri arasında yapılacak jüri toplantısında değerlendirilecek. Yarışmada dereceye giren firmalar, yarışmayı kazandıklarını belirten “Worldstar” logosunu ürünleri üzerinde kullanarak tüketicilerle ambalajların güvenilirliğini gösterebilecek.

TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, “Ülkemiz firmaları her yıl önemli derecelerle bu yarışmadan dönmekte. TSE’den uzmanların jüri üyesi olarak katıldığı Worldstar Ambalaj Yarışması’nda bu yıl da önemli başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Hedefimiz, ambalajda Türkiye markası yaratmak ve uluslararası alanda daha çok Türk firmasının ürünlerinin tanıtılmasıdır” dedi.

WPO 2008 Worldstar Yarışmasına katılan firmaların isimleri şöyle:

Camiş Ambalaj Sanayi, Durukan Gıda Sanayi, Elda İçecek ve Enerji, Farmakak, Işıklar Ambalaj Sanayi, Polinas Plastik, Sarten Ambalaj Sanayi, Tasarım Üssü, Tukaş Food Industry, Türk Tuborg, Torbalı Renk Kutu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!