Windows ME 185 dolara satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Windows ME 185 dolara satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

DÜNYANIN en büyük yazılım üreticisi Microsoft'un, bilgisayar işletim sistemi Windows'un son versiyonu Windows ME (Millenium Edition), bugünden itibaren tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de satışa çıkıyor. Piyasaya sürülmeden önce, 15 bin bilgisayar kullanıcısı tarafından aylarca test edilen Windows ME, gelişmiş multimedya özellikleri ile dikkat çekiyor. Bir süre önce, ağ işletim sistemi Windows NT'nin yeni versiyonunu Windows 2000 adıyla piyasaya süren Microsoft, Windows ME'yi özellikle ev kullanıcıları için tasarladı. Türkiye'de tam sürümü, KDV hariç 185 dolardan satışa çıkan Windows ME'nin, yükseltim (upgrade) sürümü ise 99 dolara satılacak. Microsoft, Windows 98 kullanıcıları için ocak ayına kadar sürecek bir kampanya ile yükseltim sürümünü 56 dolara pazarlayacak.

FİLM YAP

Windows ME'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri, işletim sistemi ile gelen yazılımlar sayesinde kullanıcıların dijital ortamda kendi film montajlarını yapmalarına olanak vermesi. Yeni işletim sistemi ayrıca, evde bulunan birden fazla bilgisayarın da birbirine kolayca bağlanmasına imkan veriyor.

Windows ME'nin bir diğer dikkat çeken özelliği ise, ‘‘restore’’ adlı seçenek sayesinde, bilgisayarın istenen konfigrasyona tekrar geri döndürülebilmesi. Böylece, yeterince bilgili olmayan bilgisayar kullanıcıları da, bilgisayara zarar verme korkusundan kurtulacak. Çünkü, Windows ME, herhangi bir sorun çıktığında, bilgisayarı eski haline getirebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!