William Turner, yatırım atağında

Güncelleme Tarihi:

William Turner, yatırım atağında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 15:33

Otel ve konut projelerini hayata geçiren William Turner, bu yıl 120 milyon TL’lik yatırım yapmayı planlıyor. 2016’da ise 200 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirmeyi hedefleyen şirket, yeni projeleri için ise gün sayıyor

Haberin Devamı

Özellikle otel projelerine yoğunlaşan ve birçok otel projesini hayata geçiren William Turner, Çengelköy Park Evleri ile adım attığı konut alanında da iddialı. Konut sektöründeki en büyük yatırımı olan Çengelköy Park Evleri, İstanbul’un incisi Çengelköy’de hızla yükseliyor. Boğaza yüksekçe bir tepeden bakan Çengelköy Park Evleri, İstanbul’un tarihini, doğasını ve kültürünü yaşatan bir proje olarak dikkatleri üzerine çekiyor. .

Yeni otel ve konut projeleri yolda
Önümüzdeki günlerde yeni otel ve konut projelerine imza atmayı planlayan şirket, Sefaköy’de 8 dönümlük bir arsa üzerinde otel, Ispartakule’de ise 38 dönümlük bir alanda yeni bir konut projesi yatırımını gerçekleştirmek üzere fizibilite çalışmalarını sürdürüyor.

Sahip olduğu kendi arsası üzerinde yatırım yapan şirketin, uzun vadeli hedefleri arasında da yeni konut ve otel projeleri için arsa alımları yer alıyor. Bu yıl 120 milyon TL yatırım yapan William Turner, 2016 yılında da 200 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!