Vizesiz bayram

Güncelleme Tarihi:

Vizesiz bayram
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 21:34

KURBAN bayramı tatilinin uzun olması seyahatseverleri tatil planı yapmaya teşvik ediyor.

Haberin Devamı

Prontotour’un da bu konuda kampanyalarla tüketicinin yanından olduğunu ifade eden şirket yetkilileri, “Uçak bileti fiyatına konaklama dahil paket turlarıyla gezginlere dünyanın kapılarını açıyoruz. Türkiye’de yaşayan seyahat tutkunları için yurtdışı tatili denilince akla gelen ilk rotalar, İtalya, İspanya, İngiltere, Hollanda, Orta Avrupa, Benelüks ülkeleri, Balkanlar ve Yunanistan oluyor. Bayram tatilinde hem vizesiz hem de yakın bir coğrafyaya seyahat etmek isteyenler için Balkanlarda Saraybosna, Üsküp, Belgrad, Ohrid, Budva ve Arnavutluk da alternatifler arasında. Bayramda gemi tatilini tercih edenlerin ilk tercihleri arasında da vizesiz Yunan Adaları öne çıkıyor” dedi.

UZAKLARDA TATİL
Lübnan ve Tunus’un da farklı coğrafyaları ile dikkat çektiğini dile getiren şirket yetkilileri, “Vizesiz olması da büyük avantaj. Gözde vizesiz rotalar arasında Ukrayna da yer alıyor. Prontotour’un 7 gece 8 günlük Uzakdoğu tur paketleriyle Tayland, Bangkok, Phuket, Phi Phi Adaları, Pattaya ve Koh Samui gibi yerler gezilebilir. Bali ve Singapur da yine Asya’da keşfedilecek rotalar arasında. Türk Lirası’nın alım gücünün yüksek olduğu Tayland’da, Antalya’da 5 yıldızlı otel fiyatına bir deniz tatili yapılması mümkün. Maldivler ve Seyşeller yine farklı coğrafyaları keşfetmek isteyenler alternatifler oluşturuyor. Japonya’dan Güney Kore’ye, Vietnam’dan Kamboçya’ya, Güney Amerika’dan Küba’ya, Güney Afrika’dan Çin’e, ABD’den Hindistan’a ve Nepal’e tatilciler için farklı seçenekler sunuyoruz” diye konuştu.

 

Haberin Devamı

FARKLI TUR SEÇENEKLERİ
PRONTOPLUS markaları ile de tatilcilere farklı seyahat rotaları oluşturduklarını vurgulayan şirket temsilcileri şunları söyledi: “Alsace & Lorainne Vadisi, Görkemli Loire Şatoları & Normandiya, Alp Dağları ve Gölleri, İtalya’nın Muhteşem Gölleri, Fransa ve Bask Bölgesi Lezzetleri, Büyük Göç Zamanında Tanzanya & Zanzibar, gibi özel içerikli seçenekler bulunuyor.”

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!