Vestelcell geliyor

Güncelleme Tarihi:

Vestelcell geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 01:29

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerikan elektronik ürünleri yerine yerli ürünleri kullanma çağrısının ardından Türkiye’deki şirketler, yerli teknoloji ürünlere tüketicilerin daha kolay ulaşması için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Vestel’in Manisa’da ürettiği akıllı telefonlar, Türk Telekom altyapısıyla oluşturulan yeni mobil iletişim markası ‘Vestelcell’ üzerinden gerçekleştirilebilecek. Yılsonunda hayata geçirilmesi planlanan Vestelcell’in imza törenin Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Türkiye ekonomisinin zor bir sınavdan geçtiğini belirterek, “Ülke ekonomisine katma değer yaratacak milli kalkınmayı hızlandıracak yerli ürün ve projelerimizle devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Vestel ile işbirliğimizin ilk adımı olarak karşılıklı iyi niyet anlaşması imzaladık. Türk Telekom ve Vestel’in güçlerini birleştirmesinden doğacak sinerji ile ülke menfaatleri doğrultusunda yerli ürün ve teknolojilerin kullanımını arttırmayı hedefliyoruz” dedi. Dursun, Türk Telekom-Vestel iş birliği kapsamında ilk etapta sunacakları Vestelcell hatların, yılsonundan itibaren bini aşkın Vestel mağazasında Vestel Venus akıllı telefonları ile birlikte cazip teklif ve avantajlarla satışa sunulacağını kaydetti.

Haberin Devamı

YENİ BİR DENEYİM

Türk Telekom ile iş birliği ile yeni bir deneyim sunmayı hedeflediklerini belirten Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, “Vestel olarak sadece üretim yapmıyor, bu ülkenin ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus, bu açığın kapanmasında önemli rol oynuyor. Venus kendini geliştirerek dünyadaki rakiplerine kafa tutuyor. Ürettiğimiz teknolojinin yanı sıra Türk Telekom ile yaptığımız bu iş birliği ile tüketicilerimize artık katma değerli hizmetler de sunacağız. Türk Telekom alt yapısını kullanacağımız Vestelcell, Venus akıllı telefonların tamamlayıcısı olacak. Türk Telekom ile yaptığımız bu yeni iş birliği dışa bağımlılığı azaltmak, teknolojide yerli alternatifler yaratmak adına ülke ekonomisi için çok büyük bir adım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!