Vestel ABD'de Avrupa'yı temsil ediyor

Güncelleme Tarihi:

Vestel ABDde Avrupayı temsil ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2002 15:09

Vestel, ABD'nin Las Vegas kentinde açılan Kuzey Amerika Elektronik Fuarı`nda (CES), Avrupa`nın en büyük televizyon imalatçısı olarak dünyanın dev firmaları arasında yer aldı.

Vestel`in Amerikan elektronik pazarı için hazırladığı sürpriz ürünlerin 100 metrekarelik bir alanda sergilendiğini açıklayan Vestel Ürün Müdürü Hakan Kutlu, bazı ürünlerinin, elektronik fuarında Texas Instrument gibi bazı dev şirketler tarafından da sergilendiğini belirtti.

Amerikan pazarının kendileri için önem taşıdığına değinen Kutlu, Avrupa`da televizyon dalında lider olmanın, Amerikan pazarında da kendilerine şans getirebileceğini kaydetti.

Geçen yıl toplam 670 milyon dolarlık satışa ulaşan Vestel`in, Amerikan pazarının beklentileriyle birlikte 850 milyon dolarlık bir satışa ulaşabileceği, Las Vegas Elektronik Fuarı için hazırlanan basın bülteninde yer aldı.

Dünya elektronik endüstrisinin devlerinden Texas Istruments, Berlin Elektronik Fuarı`nda, Avrupa pazarına Vestel aracılığıyla gireceğini duyurarak, Kuzey Amerika pazarının dikkatini Vestel üzerine çekmişti.

Las Vegas Elektronik Fuarı`na katılan elektronik endüstrisinin devleri, 2002 yılında piyasaya sürülecek yeni ürünler ile geleceğin elektronik teknolojisinden örnekler sergiliyor.

Las Vegas Elektronik Fuarı, 11 Ocak`a kadar surecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!