Vatandaşlar büyük ikramiye çıkan bayiye akın etti

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşlar büyük ikramiye çıkan bayiye akın etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 13:19

Van'da, Süper Loto oyununda büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun yatırıldığı bayii, sabah saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Büyük ikramiyenin Van'daki Bilim Kırtasiye 15 Nolu Bayii'den kazanıldığını öğrenen vatandaşlar, bir taraftan yeni milyoneri görmek diğer taraftan da gelecek haftaki çekilişte kazanabilmek için şanslı sayıları oynamaya başladı.

Haberin Devamı

Süper Loto'da, 359. haftanın kazandıran numaraları 8, 11, 12, 21, 24 ve 45 olurken, 6 bilen 2 kişi, 11 milyon 345 bin 642 lira yetmiş beşer kuruş ikramiye kazandı. Büyük ikramiye Edirne ve Van'da oynanan kuponlara isabet etti.

Van’da 11 milyon 345 bin 642 lira kazanan şanslı kişi ortaya çıkmazken, kuponun oynandığı bayinin sahibi Özcan Çelebi, talihli hakkında bir bilgilerinin olmadığını belirterek, "Çıkan para büyük bir para. Biz de aracı olduk. Umarım bizi de görür" dedi.

Van'da büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun yatırıldığı bayiye ise vatandaşlar akın etti. Kimi vatandaşlar büyük ikramiye isabet eden rakamları gelecek haftaki çekiliş için aynen oynadı.

Vatandaşlar büyük ikramiye çıkan bayiye akın etti

Haberin Devamı

Bayiye gelerek kuponun vurduğu şanslı numarayı tekrar oynayan vatandaşlardan Fuat Sütçü, dün gece saatlerinde ikramiyenin Van'a çıktığını öğrendiğinde çok heyecanlandığını, numaraları defalarca kontrol ettiğini söyledi.

Vatandaşlar büyük ikramiye çıkan bayiye akın etti


Şanslı kişinin kendisi olmadığını gördüğünde üzüldüğünü anlatan Sütçü, "Umarım ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Sabah şanslı kişiyi görebilmek için hemen bayiye geldim. Herhalde çıkan kendini göstermez artık. Ben de dün geceki numarayı tekrar oynadım. Zaten ilk etapta baktığımda aklımda kaldı. İyi ki Van'a çıktı. İyi ki ikiye bölündü. İnşallah ihtiyacı olanlara çıkmıştır" diye konuştu.

15 Nolu Bayi sahibi Özcan Çelebi ise daha önce Milli Piyango biletlerinde çeşitli ikramiyelerin çıktığı biletlerin bayilerinden satıldığını ancak ilk defa Süpor Loto'da büyük ikramiye kuponunu verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

Vatandaşlar büyük ikramiye çıkan bayiye akın etti


"Talihlimizin kim olduğu henüz belli değil. Kısa sürede çıkacağını tahmin etmiyorum. Umarım bu büyük para Van'a yatırım olarak döner. Dün son gün olması nedeniyle çok yoğun oldu. Dün gece yaklaşık bin 500 kişi biz de kuponunu yatırdı. 2002 ve 2006 yıllarında Milli Piyango biletlerinde ikramiye çıkmıştı. Bu Süper Loto'da ilk büyük ikramiyemiz. Şimdi insanların ilgisi arttı. Umarım bizim işlerimize etkisi olur."

Haberin Devamı

Vatandaşlar büyük ikramiye çıkan bayiye akın etti


Bayiye haber yapmak için gelen bazı gazeteciler de vatandaşlar gibi kupon oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!