Vakıfbank'tan kendi işini kurmak isteyenlere "franchising kredisi"

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbanktan kendi işini kurmak isteyenlere franchising kredisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2005 10:23

Vakıfbank, kendi işini kurmak ya da mevcut işlerinin yanı sıra yeni bir alanda faaliyet göstermek isteyen tüm girişimcilere yönelik "franchising kredisi" uygulamasını başlattı.

Haberin Devamı

Vakıfbank’tan yapılan açıklamada, "Kendi işini kurmanın en akıllı yolu" sloganıyla hayata geçirilen uygulamayla, piyasada yaygın olarak bilinen uluslararası veya ulusal mağaza zincirleri olan ve değişik iş kollarında faaliyet gösteren firmaların sattığı mal ve hizmetlerin satışını franchising sistemiyle yapacak olan girişimcilere, işlerini kurma aşamasında yapacakları giderlerin finansmanının sağlanacağı bildirildi.

Franchising kredisi, tüm girişimcilerin franchising sistemine girişte karşılaştıkları giriş bedeli, faaliyet gösterilecek lokalin dekorasyon ve tefrişi, işletmelerin kuruluş aşamasındaki ihtiyaçları için gereken fon desteği gibi pek çok konuyu kapsıyor. Sözkonusu krediye 1-60 ay vadede aylık 1.95’ten başlayan faiz oranları uygulanacak.

Haberin Devamı

Kredinin geri ödemesinde ise aylık eşit taksitli, 3 veya 6 ayda bir eşit taksitli ya da 3 veya 6 ay ödemesiz, aylık eşit taksitli gibi olanaklar sunuluyor.

Ticari hayatta kendisine bir yer edinmek isteyen ve bunun için fast food, iş araçları, kozmetik, perakende satış mağazaları, eğitim, yiyecek, sağlık ürünleri, giyim ve ayakkabı, yapı dekorasyon, bilgisayar, kuru temizleme, otelcilik, lokanta, ev aletleri gibi sektörlerde faaliyet göstermek isteyen herkese yönelik olan krediden yararlanmak isteyenler, en yakın Vakıfbank şubesine başvurmaları durumunda kredilerini 1 gün içinde alabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!