‘Üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz’

Güncelleme Tarihi:

‘Üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 08:30

Hürriyet ve DenizBank işbirliği ile gerçekleşen Tarım Zirveleri’ni 7 bölgeden 7 şehirde düzenlemek hedefiyle yola çıktılarını belirten Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Gürcan Korkmaz, “Tarım, Türkiye’nin hem stratejik hem de en önemli sektörlerinden biri. Biz de Hürriyet olarak yaptığımız haberlerde hep sahada ve üreticinin yanında olmayı tercih ediyoruz. Denizbank gerçekleştirdiğimiz bu proje ile sahada çiftçilerin sorunlarını dinlemek için bir araya geliyoruz. Bu doğrultuda ülkemizin her bölgesinde tüm paydaşları bir araya getirip, bu konuları daha fazla sayfalarımıza taşımak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

GERİ DÖNÜŞ ALDIK

Hürriyet olarak bu önemli projede DenizBank ile beraber olmaktan son derece memnun olduklarına değinen Korkmaz, “DenizBank, tarım bankacılığı sektörünün lider özel bankası konumunda. Bunda Hakan Ateş’in payı büyük. Biz de Hürriyet olarak DenizBank gibi tarıma çok daha fazla önem veriyor ve yaptığımız haberler ile hep sahada ve üreticinin yanında olmayı tercih ediyoruz. Hürriyet gazetesi olarak yaptığımız haberler ile günlük 1.1milyon kişiye erişiyoruz. Hurriyet.com.tr ise günlük 5.5 milyon tekil kullanıcıya ulaşıyor ve 60 milyon sayfa görüntüleniyor. Bugüne kadar tarım, gıda ve hayvancılık alanında birçok habere imza attık. Et fiyatlarından, meyve - sebzedeki sıkıntılara, tarımı ve çiftçiyi etkileyen doğal afetlerden, halkın cebini yakından ilgilendiren raflardaki ürünlere yansıyan zamlara kadar geniş bir yelpazede tarım ve hayvancılığın nabzını tutmaya çalıştık. Yaptığımız haberlerin ardından hem sosyal medyadan hem de okuyucularımızdan bir hayli fazla geri dönüş aldık. Bugün olduğu gibi gelecekte de gıda, tarım ve hayvancılık alanında özel haberlerimizi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÖDÜLLÜ MERKEZ

Haberin Devamı

Zirve’ye ev sahipliği yapan Selçuklu Kongre Merkezi ile ilgili de bir bilgi paylaşan Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti: “6 Kasım’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Sign of The City Ödüllerinde, Selçuklu Kongre Merkezi, En İyi Sosyo Kültürel Yapı Tamamlanmış kategorisinin kazanını olmuştu.”

BAKMADAN GEÇME!